Unikatni Nissan 350Z inspirisan Ratovima Zvezda

U svetu postoji previše čudnih automobila koji kotrljaju putevima, dok ovaj Nissan 350Z u vlasništvu Šona Krosbija iz Kalifornije definitivno predstavlja jedan od njih...

Krosbijeva kreacija postala je viralna na Reddit platformi više puta tokom poslednjih nekoliko godina i nedavno je postala glavna zvezda svepopularnijeg Shitty_Car_Mods sabredita, privlačeći preko 4.000 glasova. Međutim, ovo nije običan filmski rekvizit, ovo je zapravo potpuno funkcionalan i registrovan model u Kaliforniji tokom poslednjih pet godina.

Tokom istraživanja ovog vozila, moguće je naići na intervju koji je Krozbi dao HACKADAY kanalu na youtube platformi, decembra 2015. godine. U klipu koji možemo videti, vlasnik čudnog auomobila otkriva nam da je često obučen kao Obi-Van Kenobi i pojavljuje se u dečijim bolnicama širom SAD, dobivši vremenom nadimak Obi-Šon.

Ovaj čovek koristio je svoj lični Hondea Del Sol model Star Wars tematike, ali je odlučio da mu je potrebno nešto novije, tako da je kupio Nissan 350Z automobil sa oko 96.000 pređenih kilometara. Kako je njegov novi vlasnik naglasio, ovaj model sada se nalazi na gotovo 200.000 pređenih kilometara, sa razlikom dodatom u prethodnih pet ipo godina.

Na eksterijeru ovog interesantnog 350Z Star Wars automobila možemo specijalnu boju, preuzetu sa letelice popularne franšize. Na zadnjem delu eksterijera možemo videti repliku R2D2 droida i komplet specijalno kreiranih mlaznih potisnika. Ono što je posebno imresivno kod ovog modela jeste činjenica da je većina njegovih delova kreirana od jeftinih, recikliranih materijala, koje je moguće pronaći u našim domovima ili u obližnjim radnjama, ali je uprkos svemu krajnji rezultat čitavog njegovog projekta više nego imresivan.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group