Unikatni Lamborghini Murcielago Versace

Više slika

Više slika

Ljubitelji automobila pitali su se da li bi trebalo da ostanu vezani za kompaniju Lamborghini nakon što je postala deo Audi i Volkswagen Grupacije 1998. godine...

Tri godine kasnije, međutim, sa predstavljanjem modela Murcielago, italijanski proizvođač je otkrio da nastavlja svoj prepoznatljivi DNK i ne želi da se povinuje velikim promenama pod novim rukovodstvom.

Naslednik Diablo automobila, bio je ponuđen u kupe i roadster varijantama, a došao je u dosta specijalnih izdanja. Jedno od njih predstavljao je i Versace model, kreiran u saradnji sa poznatim, luksuznim italijanskim modnim brendom.

Ova varijanta automobila kreirana je u svega dvadeset primeraka, sa odvažnim stilom karoserije, dok je svega osam njih kreirano sa volanom sa desne strane. Sve ovo čini Murcielago LP640-4 Versace veoma retkim prizorom, tako da primerak koji vidite u galeriji iznad, može bez ikakvih problema biti prodat po nekoj ceni od 150.000 do 170.000 funti, tačnije, 168.000 do 190.777 evra, po današnjem kursu, tokom događaja koji će se održati u okviru aukcije SilverstoneAuctions kuće.

Identifikovan kao broj 19, ovaj posebni Murcielago inicijalno je transportovan na Novi Zeland pre jedanaest godina, gde je i ostao sve do prošle. Tada je trenutni vlasnik automobila odlučio da kupi i De Tomaso Pantera model, kako bi oba transportovao u Veliku Britaniju.

Prelepi Murcielago Versace prvi put je registrovan u Britaniji prvog aprila iste godine, dok ova registracija važi sve do avgusta meseca 2019. godine. Na odometru, Lamborghini poseduje 11.300 pređenih kilometara, a dolazi u besprekornom ukupnom stanju, praćen punom servisnom istorijom i naravno, Versace kompletom putnih torbi.

Aukcijska kuća postaviće ovaj model na prodaju tokom događaja koji će se održati u Dallas Burston Polo Club objektima, smeštenim u Southemu, 29. septembra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group