Unikatni Bugatti Chiron reflektujućeg prednjeg dela

Ljudi se ne razlikuju previše od svraka jer zaista više nego išta volimo svetlucave stvari...

A, kada je reč o svetlucavim stvarima, samo nekoliko njih poseduje privlačnost kao ovaj neverovatni Bugatti Chiron iz 2017. godine. Međutim, ono što ovaj posebni specijal čini još intrigantnijim seže daleko dalje od eksterijernog sjaja.

Nazvan La Mer Argentee, odnosno Srebrno More, iz očiglednih razloga, ovaj model je poručen aprila meseca 2016. godine i predstavlja prvi od tri Chiron automobila koji su isporučeni njihovim kupcima. Već u startu potpuno svestan da poručuje veoma poseban automobil, vlasnik ove posebne jedinice ipak je poželeo da dodatno začini stvari.

Zadnja sekcija eksterijera finiširana je u Nocturne tonu, dok je prednji deo automobila obeležen Argent Metallic nijansom. Pored pored dodatka ovoj boji, tu je i prepoznatljiva linija, poklopac motora, maska hladnjaka u obliku konjske potkovice, takođe finiširani u neverovatnoj Argent Mettallic boji. Ovaj model jedan je od svega tri Chiron jedinice koji je dobio ovakav tretman prednjeg dela.

Unutar putničke kabine nalazi se Beluga Black koža sa Italian Red komfornim sedištima, što je opcija od 25.000 evra, sa ovom kombinacijom koja se proteže do naslona za ruke, po ceni od dodatnih 4,500 evra, naravno. Ova jedinica takođe je opremljena crvenim kočionim kleštima, po ceni od dodatnih 3.000 evra.

Tokom 2019. godine, ovaj automobil se vratio u fabriku kompanije Bugatti radi dodatnog usavršavanja, kada je dobio novi Performance Package tretman i postavku vešanja sa Chiron Sport modela, polirane alu točkove i brisač od ugljeničnih vlakana i sve to po sumanutoj ceni od 125.000 evra.

Nešto kasnije, on se ponovo vratio u Francusku, gde je dobio novu foliju sa efektom aluminijuma, koja mu je pružila unikatni reflektujući finiš.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group