Umetnost ili zločin-Klasični 911 Carrera unikatne karoserije

Više slika

Više slika

Svi porše 911 modeli su posebni, ali eksterijerna boja i finiši ovog umetničkog Carrera modela iz 1989. godine, predstavljaju unikat na neobičan način...

Ovaj 911 umetnički automobil kreiran je kao deo Art Cars Project inicijative, vođene od strane National des Beaux-Arts du Québec muzeja u Kanadi, a trenutno je ponuđen od strane jednog dilera čistog Carfax izveštaja i tablicama Arizone. Glavni odgovorni za unikatnu šemu boja karoserije jeste umetnik Dominik Besner i njegov saradnik Ives Tibeult.

Prednji deo ovog 911 modela okarakterisan je glavom bika sa brnjicom i rogovima koji se protežu preko prednjih krila i vrata automobila. Ostatak karoserije kombinuje elemente u narandžastoj, crvenoj, žutoj, braon, plavoj, beloj, crnoj i tirkiznoj boji. Prateći izrazito upadljiv eksterijer dolaze šesnaestoinčne felne Fuchs stila, sa specijalno ofarbanim centralnim kapama, kompletiranim znakom nemačkog brenda i pneumaticima Pirelli Cinturato, veličine 205/50-225/50 napred i pozadi.

U enterijeru je moguće videti sedišta obeležena postavama u boji tana, komplementirana uklapajućim patosnicama i tepihom istog tona. Ključne karateristike uključuju klima uređaj i Kenwood CD plejer. Za snagu ovog Carrera 911 modela zadužen je 3,2 litara veliki motor unutrašnjeg sagorevanja, sa šest cilindara u ravni, dobar za 217 ks i 264 Nm obrtnog momenta, dok listing kuće Bring A Trailer dodatno navodi da su mu ulje i akumulator menjani maja meseca prošle godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group