Umakao policiji u Rolls-Royce Phantom modelu u GTA stilu

Као u popularnoj video igrici jedan lopov je ukradenim automobilom pokušao da pobegne od policije u stilu prolaska kroz tunel i sakrivanja se ispod mosta kako bi zbunio patrole i otarasio se njihovih dosadnih sirena…

Dosta nas je nešto slično više puta uradilo, mada u GTA V igrici, ali je jedan hrabri odmetnik u Kaliforniji iskoristio istu ovu Grand Teft Auto taktiku u stvarnom životu odradivši sve na savršen način i ostavljajući policijske organe bez svoje tačne lokacije.

Jurnjava u Rockstar stilu počela je nakon krađe Rolls-Royce Phantom modela u Los Anđelesu, gradu po kome je fikcioni grad Los Santos iz GTA V baziran. Vlasnik je bio u mogućnosti da uprati automobil daljinskim putem i informiše patrole na terenu, koje su na kraju uspele sledećeg jutra da lociraju luskuzni sedan i krenu u poteru.

ABC7 prenosi da je LAPD kasnije pristupio poteri, ali su se zbog prilično rizične vožnje lopova policajci pribojavali da se nešto brža jurnjava može pretvoriti u katastrofu i povređivanje nevinih ljudi, stoga su timovi na zemlji malo spustili gas, dok je policijski helikopter pratio progres automobila. Snimci predstavljaju Rolls koji zaobilazi blokadu autoputa i brzo odmiče malim putevima, sekući krivine u sportskom stilu i to na prilično dobar način upravljajući ovim modelom kada se u obzir uzme njegova veličina.

Međutim, tada je lopov izveo svoju tačku nestajanja uputivši se u jednu parking garažu u Grand hotelu. Helikopter nije mogao više da ga prati, a zbog toga što su zemaljske patrole bile povučene prilično daleko nazad, one nisu bile u mogućnosti da brzo stignu do njega, a kako se pretpostavlja, lopov je jednostavno seo u parkirani model i odvezao se, slično kao Rajan Gosling nakon pljačke u filmu Drive. Čudna stvar je to što policajci nisu izgubili samo lopova, već i Rolls-Royce takođe. Sudeći prema izveštajima 5,8 metara dugačka limuzina nije do sada locirana.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group