Ultimativna terenska zver za koju nema prepreka

Uprkos činjenici da je Mercedes-Benz G-Class jedan od najsposobnijih terenaca koji danas postoje na svetu, brojni primeri nikada neće videti ni šljunčani put, kamo li teške terene sa obiljem prepreka...

Na svu sreću i zarad nauke, vlasnik ovog posebnog primerka više je nego rad da malo isprlja svoj voljeni automobil. Ova posebna G-Class mašina predstavlja retku varijantu G500 4×4² koju je nemački proizvođač predstavio pre više godina. Dodatno, jedinica je ekstenzivno modifikovana od strane brenda Brabus, koji ju je pretvorio u potpunu životinju.

Brabus je ponudio veliki broj različitih unapređenja i paketa za G500 4×4² liniju kada je izašla na tržište. Najbolja ponuda slavnog tjunera bio je paket 850 6.0 Biturbo Final Edition, koji je bio ograničen na svega pet primeraka, od kojih je svaki stizao sa cenom od 486.145 evra. Međutim, ovaj posebni 4×4² deluje kao da je jedna od onih Adventure varijanti, koje su uključivale brojne terenske aksesoare, uključujući zaštitu šasije, vitlo, dodatno osvetljenje i poklopac rezervnog točka od ugljeničnih vlakana.

Pored toga, V8 mašina ovog modela potpuno je modifikovana i sada razvija 647 ks i 783 Nm obrtnog momenta, dok je SUV opremljen i titanijumskim ravnim izduvnim granama koje čine da zvuči potpuno neverovatno pri punom gasu. Zahvaljujući svim ovim modifikacijama, ovaj model je u mogućnosti da prolazi kroz blatnjave i peščane površine bez ikakvih briga na svetu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group