Ulična trka koja će skupo koštati njene učesnike

Kanadske vlasti identifikovale su vozače Tesla Model 3 i Toyota Supra autombila, koji su učestvovali u uličnoj trci u Vankuveru...

Ranije prošle nedelje jedan interesantan video postavljen je na Instagram plaformi i omogućio nam he da vidimo trku između Tesla modela i sivog Supra automobila sa semafora. Dva mdela su ubrzavala agresivno ulicom i u jednoj fazi trke, nakon što su prešli stotku, vozač Tesla jedinice prelazi na drugu stranu ulice kako bi obišao jedan beli Hyundai.

Dva vozača nastavila su da ubrzavaju i kada je čovek za volanom Supra modela krenuo da koči pri brzini od oko 140 km/h, njegov suparnik je dodavao gas i prešao ponovo u drugu traku, ovoga puta obilazeći Honda Civic automobil u saobraćaju, putujući brzinom većom od 160 km/h. Ovaj video prestaje kada Tesla dostigne 172 kilometara na sat.

Uprkos tome što je video ubrzo izbrisan, on je podeljen putem Twiter platfrorme i njenog korisnika, policijskog pukovnika Marka Kristijansena, koji je ubrzo priznao da je vozač modela Tesla identifikovan. Kristijansen je dodao da policija takođe radi na identifikovanju vozača drugog automobila koji je učestovao u ovoj trci.

Nedugo zatim CTV News mreža navela je da su vlasti uspešno identifikovale i drugog vozača, dok je čovek za odnose sa javnošću ispred lokalne policijske stanice naglasio da je istraga i dalje u ranoj fazi, tako da je još uvek potrebno odlučiti koje bi kazne mogle da budu određene protiv učesnika.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group