Ukradeni Chevrolet Corvette C8 potpuno uništen u policijskoj poteri

C8 Chevrolet Corvette model predstavlja jedan od najboljih automobila na svetu, dok je jedan primerak potpuno uništen nedavno u policijskoj jurnjavi po Detroitu...

Incident se dogodio kada su lokalne vlasti krenule u poteru za uradnim automobilom 2021 C8 Chevrolet Corvette, koji je nestao iz ovlašćenog predstavništva ranije istog dana. Ono što lopov nije znao, jeste da je One-Star sistem omogućio policiji da prati automobil, otkako je prijava napravljena.

Prema lokalnim medijima, vlasti su krenule za automobilom nakon što su ga patrole uočile na jednoj raskrsnici u Detroitu. Nedugo zatim, lopov je krenuo na jedan obližnji I-75 put iz Varen Avenije, nakon čega je udario bočno jedno kombi vozilo pri velikoj brzini, zakucavajući se u nekoliko parkiranih vozila zaustavivši se.

Kamera sa kontrolne table jednog od policijskih kruzera pruža nam uvid u ukupnu štetu, koja je najveća na suvozačkom delu automobila i prednjoj strani, koja je potpuno uništena. Različiti delovi i tečnosti sportskog autombila mogu biti primećene širom ovog puta.

Putnik i suvožač iz C8 modela krenuli su u bekstvo odmah nakon udesa, dok iz jednog policijskog kruzera koji je sustizao automobil možemo videti kako policajci kreću u poteru za jednim od ovih ljudi, vozeći po travi obližnjeg stambenog kompleksa. Lopov koji je nosio masku, brzo se udaljavao od mesta nesreće, ali se posle kraće potere predao policajcima kod obližnjeg igrališta.

Na Twiter platformi, Mičigenska Državna Policija objavila je da lopovi nisu još uvek optuženi ni za jedno delo, ali da ih u jednom momentu očekuje podizanje optužnice. Na veliku žalost vlasnika salona u kome se nalazio ovaj predivni Corvette model, šteta je tolika da on jednostavno mora biti otpisan u totalu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group