Predstavljamo vam ultra retki Aston DB AR1 model

Više slika

Više slika

Brendovi Aston Martin i Zagato, veoma su zauzeti poslednjih nekoliko godina, sarađujući zajedno na dizajnu i proizvodnji nekih od najlepših modernih kreacija ikada postavljenih na točkove, obećavajući još više stila...

Međutim stvari ponekada jednostavno ne mogu da se kreću konstantno brzim tokom. Do 2002. godine, Aston i Zagato se nisu videli čitavih 17. godina. Kada su se vratili sa novim projektom saradnje, kreirali su 99 izuzetnih modela DB7 Vantage Zagato, koji su automatski kupljeni od strane klijenata iz Evrope i Azije, a kada se to dogodilo proizvođač automobila iz Britanije i dizajnerski mag italijanskog porekla, kreirali su ovo što u našoj galeriji vidite.

Automobil nazvan DB AR1 (American Roadster), esencijalno predstavlja kabriolet verziju prethodno pomenutog DB7 kupe modela. Kao i varijanta koja je rasprodata gotovo isti dan, kabriolet  je kreiran u svega 99 primeraka, ali ovoga puta ekskluzivno za američko tržište. Sada, jedan od ovih elegantnih i ultraretkih primeraka odlazi na aukciju.

Dvadeseti od devedeset i devet primeraka ikada kreiranih, ovaj retki roudster maskiran  je tamnom nijansom Mendip Blue boje, sa Pacific Blue i Parchment kožom, a kao što vam mogu predočiti izuzetne fotografije na kojima se mogu videti i najsitniji detalji, ovaj automobil je, u svakom smislu, ostao u idealnom  stanju.

Sa šasijskim brojem SCFAE62323K800020, ovaj automobil je isporučen novom vlasniku u Kaliforniju i ostao je u ovoj državi od tada. Sa samo 3.700 milja na odometru, model koji vidite osigurava sreću bilo kom kolekcionaru dubljeg džepa.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group