Uhapšen vozač koji je spustio iznajmljeni Levante model niz Španske stepenice u Rimu

Policija u Italiji uhapsila je tridesetsedmogodišnjeg muškarca zbog vožnje iznajmljenog Maserati Levante modela niz stepenice ikonične Trinità dei Monti renesansne crkve u Rimu...

Snimak sigurnosnih kamera uhvatio je crni Levante tokom spuštanja stepenicama u ranim jutarnjim časovima. Prema svemu sudeći, vozač ovog modela nije preterano mislio pre nego što je krenuo u svoju akrobaciju, jer su se tablice SUV modela videle na snimku kamera kao iz aviona, što je samo omogućilo vlastima da veoma brzo uđu u trag kompaniji iz Milana koja ga je ovom čoveku iznajmila.

Objavljujući na svojoj Facebook strani, Polizia Roma Capitale odeljenje izjavilo je kako je identifikovalo vozača SUV modela uz pomoć kompanije koja ga je iznajmila, nakon čega je on uhapšen na milanskom Malpensa aerodromu, tokom pokušaja vraćanja automobila.

Kako je Sky News preneo, Maserati je izazvao oštećenja na šesnaetsom i dvadeset i devetom stepeniku, koji su privremeno popravljeni kako bi omogućili nastavljanje upotrebe od strane pešaka. Rimska uprava za zaštitu istorijskih znamenitosti izjavilo je da su fragmenti odvaljeni sa gazišta, dodajući da je za njihovo kompletno restauriranje potrebno nešto više rada.

Motivi ove bizarne kaskade čoveka za volanom moćnog Maserati modela i dalje ostaju potpuno nejasni. Popularne Španske stepenice idu od Trinità dei Monti crkve i protežu se do Piazza di Spagna u samom dnu. One su konstruisane između 1723. i 1725. godine i postale su jedna od najpopularnijih italijanskih turističkih atrakcija.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group