Uhapšen nakon krađe dva policijska vozila

Jedan muškarac na Floridi uhapšen je nakon žestoke potere i krađe čak dva policijska vozila...

Potera za ovim šampionom startovala je kada su policajci odgovorili na prijavu remećenja reda u blizini jednog hotela. Međutim, kada su otišli da istraže dešavanja u ovom kraju, 33 godine star Havijer Jevern Kamings uskočio je u patrolni automobil i u stilu GTA igrice odvezao se sa lica mesta.

Vlasti su veoma brzo krenule u poteru za ovim čovekom, sudeći prema Šerifovoj kancelariji okruga Volusia, Majku Čitvudu, izvodeći PIT manevar na ukradenom policijskom vozilu, navodeći ga da skrene sa puita i udari u drvo jednog pošumljenog dela.

Međutim, ovo nije zaustavilo hrabrog Kamingsa. Kada su policajci pokušali da ga uhapse, on se izvukao i uskočio u Ford Explorer Police Interceptor model koji je ostavljen prazan i započeo novu jurnjavu autoputem.

"Osumnjičeni i vozilo nalazili su se u šumskom delu nedaleko od autoputa", izjavio je čovek za odnose sa javnošću Cocoa policijskog odeljenja u zvaničnoj izjavi. "Kada su policajci pokušali da privedu osumnjičenog, on je pobegao, uskočio u drugo patrolno vozilo našeg odeljenja i nastavio severno."

Kamings je nastavio da ubrzava I-95 autoputem više od deset kilođetara, pre nego što ga je zaustavio bodljikavi lanac koji je probušio gume Explorer modela, navodeći vozača da ga zaustavi sa strane, gde je konačno i uhapšen.

Trideset i tri godine star muškarac suočen je sa brojnim optužbama, uključujući oružanu pljačku novca u primopredaji, bekstvo, odlaženje sa lica mesta u pokušaju izbegavaja hapšenja, dve tačke za posedovanje vatrenog oružija i upravljanje motornim vozilom bez važeće dozvole.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group