U opštem haosu i nakon što je preleteo bazen Tesla Model X završio u porodičnoj kuhinji

U krajnje bizarnom incidentu koji se dogodio u San Mateu, Tesla Model X završio je unutar porodične kuće nakon što je njegov stariji vlasnik navodno izgubio kontrolu nad njim...

Dramatičan splet okolnosti odigrao se kada je električni automobil udario u ivičnjak, proleteo kroz dvorište i kolski prilaz jedne kuće, udarivši pritom dva parkirana automobila, probušivši ogradu i preletevši doslovno preko bazena, nakon čega se konačno zakucao u kuhinju susednog porodičnog doma.

„Moja sestra je bila uznemirena alarmnim sistemom, koji joj je stavljao do znanja da je neko provalio u kuću“, izjavila je Meredit Donato, koja je zatekla Tesla automobil u majčinoj kući. ’Provala’ se na kraju ispostavila bukvalnijom nego što su svi koji žive u ovom kraju u prvi mah mogli da pomisle, jer je Plavi Model X uspeo da preskoči bazen pre nego što je pronašao svoj put u kuhinju ove porodične kuće oko petnaest do osam izjutra po lokalnom vremenu.

Neverovatnim sledom događaja, ova kuhinja je postala poslednje počivalište nakon što je vozač Model X napravio dugačak niz štete na dva imanja, a prema izvorima, žena za volanom izgubila je kontrolu svog potpuno električnog automobila, nakon čega su stvari od lošeg postale još gore.

Put razaranja ostavio je iza sebe štetu na različitim predmetima kao što su ograda, dva parkirana automobila, ivičnjak i dvorište kuće. Međutim, haos nije stao ovde, jer je kamion zadužen za izvlačenje teškog modela u jednom trenutku ostao bez svoje sajle.

Sedamdesetogodišnja žena i njena četrdesetogodišnja ćerka, koja se navodno nalazila na suvozačevom mestu, preživele su sudar unutar Tesla modela bez težih povreda, ali su ipak završile u urgentnom centru radi ispitivanja. Na svu sreću, u vreme kada se incident odigrao u kući nije bilo nikoga, dok policija veruje da je vozilo najverovatnije letelo od dvanaest do petnaest metara kroz vazduh do kuhinje, usput uspevajući da preskoči bazen izdašnih razmera.

Lada se u obzir uzme da je Model X težak oko 2.313 kilograma, onda je definitivno potrebna velika brzina kako bi prevalio toliku razdaljinu, ali na neki način, ovo ipak nije najveće čudo koje se ovde dogodilo.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group