U Indiji avion završio zaglavljen ispod nadvožnjaka

Transportovanje aviona nikada nije lak zadatak, što je jedan vozač kamiona nedavno otkrio na teži način, zaglavivši sa ogromnim Airbus A320 modelom ispod jednog indijskog nadvožnjaka...

Lokalni mediji navode da je ovaj A320 prethodno bio u vlasništvu kompanije Air India i nalazio se na putu sa Indira Gandhi internacionalnog aerodroma u blizini Nju Delhija. Avion je transportovan Gurugram-Delhi autoputem kada je zakačio gornjim delom pešački nadvožnjak i zaglavio se. Često možemo videti kamione koji ostaju ispod ovakvih nadvožnjaka i mostova zbog loše procene vozača, ali ovo je deifinitivno prvi put da se jedna letelica zaglavi na ovaj način.

Razgovarajući sa novinarima The Times of India publikacije, zvaničnici aerodroma u Delhiju potvrdili su da je ovaj avion bio otpisan: "Avion više ne pripada floti naše države i nacionalnog aerodroma, a kao što vidite na snimku on je transportovan bez krila. Deluje da je ova letelica otpisana i prodata, dok je vozač jednostavno loše procenio mogućnost prolaza ispod ovog nadvožnjaka transportujući je novom vlasniku", stoji u zvaničnom saopštenju.

Snimak čitavog incidenta predstavlja nam saobraćaj koji normalno protiče zaobilazeći zaglavljeni avion, za koji nije poznato koliko je dugo bio ispod podvožnjaka, niti način na koji je izvučen. Šta god da se dogodilo kasnije, potpuno je sigurno da su u ovom neobičnom događaju oštećeni i most i trup aviona. Dobra stvar u celoj priči jeste to što je avion bio na putu do prese u svakom slučaju.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group