Turski vozač kamiona izbacio pobesnelog čoveka u Fiat modelu sa puta

Jedan vozač Fiat modela trebalo bi da bude srećan što je ostao nepovređen nakon što je izguran sa puta u blizini turskog Samsuna...

Indicent je snimljen u blizini Smasuna na obali Crnog mora, na oko 720 kilometara istočno od Istanbula. Tokom čitavog videa, dva vozača se bore za poziciju na putu, tokom čega svaki blokira ovog drugog u različitim pozicijama preticanja.

Deluje kao da je Fiat, poznatiji kao Fiorino Panorama u Turskoj i Qubo na ostalim tržištima, započeo čitavu prepirku na putu i prosto je nejasno zašto je njegov vozač toliko dugo nastojao da iznervira i izbaci iz takta vozača kamiona.

Nevezano sa tim, do kraja snimka možemo videti kamion kako prelazi iz trake u traku blokirajući vozilo italijanskog proizvođača. Nakon neuspešnog pokušaja preticanja drugog transportnog vozila sa desne strane, vozač Fiorino modela popustio je gas i pomalo se povukao na momenat. Nezadovoljan čitavom situacijom, on ponovo ubrzava i pokušava drugi manevar sa desne strane.

Ovo se završilo veoma loše po vozača automobila, koji je izbačen na stranu puta i izleteo zemljanu podlogu. Kako je Fiat izlazio iz prašine, on je ponovo proklizao po putu i završio na levoj strani, pre nego što se polako i potpuno zaistavio na relativno bezbednan način.

Na svu sreću, incident, za koji je bez ikakve sumnje kriv vozač Fiat modela, deluje daleko manje nasilan kakav je mogao sa lakoćom biti. Druga dobra stvar jeste to što na putu niko drugi nije stradao zbog gluposti ova dva vozača. Iako pokušaj borbe sa kamionom na putu deluje potpuno glupo, to nikako ne dalje pravo da njegov vozač izgura bilo koga sa puta, posebno zbog toga što je daleko jači automobila i jednostavno može da ignoriše njegovog pobesnelog vozača i ne izlaže druge učesnike u saobraćaju opasnosti.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group