Turista potopio iznajmljeni automobil na plaži u Indiji

Vožnja krosovera po plaži može biti zabavna, ali jedino ukoliko su uslovi pravi i kada je lična bezbednost na prvom mestu...

Jedan turista u Goi nije ispratio ovo jednostavno pravilo i njegov iznajmljeni Hyundai Creta model je završio gotovo potpuno potopljen. Incident se odigrao na Vagoator plaži na kojoj je vožnja automobila zabranjena tokom sezone monsuna. Turista može biti viđen kako upravlja južnokorejskim modelom prednje vuče na mokrom pesku, približavajući se obali veoma opasno. Nekoliko trenutaka kasnije dogodilo se neminovno i Hyundai je ostao zarobljen u pesku ispred vode koja se povukla.

Na neki neobjašnjiv način, vozač je uspeo da uroni prednji deo Creta modela duboko u pesak, dok su ubrzo talasi krenuli da udaraju u vozilo i delovalo je da nama nikakve nade da se ono spasi od prirodnih elemenata koji su ga okruživali. Drugi video snimljen je nedugo nakon što se sve izdešavalo i predstavlja nam još goru situaciju, sa još većim delom SUV modela zarobljenim ispod vode.

Turista je uhapšen od strane indijske policije zbog kršenja zakona i zabrane vožnje ovom plažom, dok smo potpuno sigurni da će imati dosta toga da objasni kompaniji iz koje je iznajmio potpuno novi Hyundai Creta model, koji sada pliva sa ribicama. Lokalni izvori prenose da je krosover zaplenila policija, ali nije jasno da li su uspeli da ga izvuku iz peska. Čak i da je automobil spašen, on definitivno može biti otpisan zbog oštećenja koje slana voda ostavlja iza sebe.

Sudeći prema Cartoq publikaciji, ovo nije prvi put da turista završi uhapšen zbog nelegalne vožnje na plaži, a nedavno je jedan čovek završio u zatvoru zbog vožnje Suzuki Swift modela na Morjim plaži, dok je drugi otišao u pritvor zbog vožnje Hyundai i20 modela u blizini obale. U oba slučaja, vozila su bila iznajmljena.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group