Tuča kao iz igrice zbog incidenta u garaži


Deluje da su ljudi veoma uzbuđeni oko sve popularnijeg MMA borilačkog sporta ili je ovaj slučaj koji se dogodio u jednoj garaži samo otišao predaleko zbog sudara koji je prethodio...

Moramo se opredeliti da verujemo u poslednje, jer svi dokazi ukazuju da je upravo to vodilo do momenta kada je nastao konflikt. Osim, ako nije iscenirano, vidimo da je vozač počeo da izlazi sa svog parking mesta, dok je drugi automobil prolazio pokraj njega.            

Prem nekim pravilima, vozač koji je izlazio sa svog mesta morao je osigurati da je sve čisto pre nego što nastavi sa isparkiravanjem, iako deluje da ni jedan, ni drugi učesnik ovog događaja nije bio preterano svestan svog okruženja.

Celokupna stvar je eskalirala onda kada je vozač tamnog kompakta izbio telefon iz ruke drugom vozaču, koji je hteo da slika tablice njegovog automobila.

Nekoliko trenutaka su dvojica vozača obletali jedan oko drugoga kao muve, pre nego što je jedan od njih poslao gotovo savršen direkt drugome u susret, pogađajući pravo mesto i poslavši ga na spavanje.

U bokserskim krugovima, ovo se zove "staklena brada". Dobra stvar je što je incident snimljen na kameri, radi daljih zakonskih poteza.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group