Toyota van kontrole probija rampu i zakucava se u parkirano vozilo

Ukoliko je nekome potrebna demonstracija načina na koji nikada ne bi trebalo da izlazi sa parkinga, onda je ovaj video savršena vizuelizacija takve pokazne vežbe...

Malo je detalja o ovom klipu poznato, osim što je kako deluje snimljen negde u Aziji i predstavlja nam jedan Toyota automobil u pokušaju bežanja od svog vlasnika. Kamera na kontrolnoj tabli kolege šofera koji se nalazio iza, uhvatila je ženskog vozača Toyota modela tokom izlaska iz istog radi plaćanja parkinga i podizanja rampe. Iz čista mira, automobil je počeo ubrzavati napred da bi potom junački probio spuštenu rampu parkinga.

Vozač može biti viđen kako trči pored svog modela dok on istovremeno ubrzava ka otvorenom putu, ali je potpuno nemoćna i ne može ga zaustaviti. Toyota se zaustavila tek kada se zakucala u bočni deo parkiranog automobila.

Veoma je teško zaključiti šta se ovde u stvari dogodilo, ali kako deluje, vozač je jednostavno napustio svoje vozilo na parking mestu ne podigavši ručnu kočnicu. Naravno tu je i mogućnost da je sam automobil doživeo određenu vrstu mehaničkog problema koji ga je ubrzao napred.

Tačna šteta izazvana na oba vozila prilikom zaustavljanja Toyota modela potpuno je nejasna, ali kako se čini, pomahnitalom modelu biće potrebni nov branik i prednja maska, dok su vrata automobila u koji je udario spremna za skupocenu zamenu ili peglanje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group