Toyota Supra će predstavljati pravo umetničko delo

Više slika

Više slika

Ženevski sajam automobila doneće nam obilje novih modela, od kojih je jedan Toyota Supra...

Nova sportska mašina japanskog brenda biće predstavljena u konceptulanoj formi, prema navodima, ali to nije sprečilo sve talentovane ljubitelje ove legendarne linije da započnu renderovanje novog automobila prema dobro kamufliranim mulama koje smo mogli da vidimo prethodnih nedelja.

Realistični renderinzi kreirani su na bazi nekoliko špijunskih fotografija koje su nedavno procurele u javnost, što ih u jednu ruku čini prilično sličnim, ako ne i gotovo identičnim onome što sledi. Baš kao i prototip koji smo videli, renderi preuzimaju obilje inspiracije iz Toyota FT-1 Sports Coupe Concept modela, po prvi put otkrivenog u Detroitu 2014. godine.

Određeni dizajnerski elementi eksterijera predstavljaju sve što volimo kod ovih rendera, a uključuju dupli krov, zadnji spojler ugrađen u zadnji deo gepeka i haubu koja predstavlja prednji deo Formula 1 autombila. Još jedna interesantna osobina jeste način na koji crna boja pomaže isticanju sportskog duha ovog modela.

Obično, crna boja se koristi kako bi se karavan učinio nešto moćnijim i pomaže proizvođačima automobila da odvoje regularne pikap modele od onih koji su više orijentisani ka terenskim operacijama. Prema svemu sudeći, u ovom slučaju, crni finiši određenih jedinica na prednjoj strani ne čine model Supra robustnijim, već ovom sportskom automobilu daju još agresivniji izgled.

Kompanija Toyota kreirala je anketu kako bi videla koje se boje njenim kupcima najviše sviđaju i koje bi od njih voleli da vide na novom Supra modelu. Prema dosadašnjim rezultatima, plava je vodeća boja na tabeli, dok joj se crna približava u ukupnom skoru. Crvena i bela dele treću poziciju, dok je četvrto mesto podeljeno između sive i srebrne nijanse.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group