Toyota Corolla nakon sudara poletela u kaskaderskom stlilu

Jedan Toyota Corolla model potpuno je uništen nakon kontakta sa RAV4 automobilom koji ga je isekao na jednom putu u Australiji...

Sudar se dogodio u Novom Južnom Velsu i snimljen je kamerom na kontrolnoj tabli drugog automobila u saobraćaju. Video nam inicijalno predstavlja RAV4 model koji skreće levo na raskrsnici nakon što se provukao između gustog saobraćaja. Iako je bezbedno skrenuo, sve bi nadalje bilo u redu da je nastavio da dodaje gas i krene da usmerava automobil sredinom trake, ali to se ipak nije dogodilo.

Umesto toga, vozač kompaktnog SUV modela uleteo je u desnu traku i tokom ovog procesa presekao putanju crnom Corolla automobilu. Vozač ovog modela nije imao gde da se skloni i završio je udarajući bočno vozačku stranu i zadnji točak RAV4 molela, pod tako čudnim i savršenim uglom, zbog kog je poleteo u vazduh okrenuviši se kao strela i zakucavši u zadnji deo Toyota Hilux jedinice, kako bi na kraju završio u prednjem desnom delu automobila čija je kamera snimala čitav događaj.

Iako nemamo nikakve fotografije nakon ovog događaja, koje bi nam na pravi način opisale štetu koja je nastala na Corolla modelu, ali i ostalim učesnicima udesa, opis ovog youtube videa tvrdi da su prva dva modela potpuno uništena, ali da na sreću ovom prilikom niko nije stradao.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group