Toyota Camry eksplodirao na sred ulice u Kini

Toyota Camry model potpuno je uništen u Kini nakon nekoliko vezanih eksplozija, koje deluju kao da su došle niotkuda...

Snimak sa kontrolne table drugog učesnika u saobraćaju, koji je nedavno postavljen na youtube, predstavlja nam Toyota automobil za koji se veruje da je Camry Classical varijanta, kreirana isključivo za kinesko tržište, putuje ispred zauzetom ulicom. Odjednom, automobil je eksplodirao, stvarajući ogromnu plamenu loptu, šaljući šrapnele svuda po putu.

Prema tvrdnjama, vozač je uspeo da pobegne iz automobila svega nekoliko sekundi nakon eksplozije, što je dobro, jer ova prva detonacija nije bila i poslednja. Kada je plamen potpuno obuhvatio automobil, dogodila se još jedna eksplozija, koja je bila još žešća od prethodne, stvarajući masivnu pečurku od plamena i dima.

Čovek koji je originalno postavio ovaj snimak tvrdi da je automobil bio napajan kompresovanim prirodnim gasom. Međutim, putem nešto više istraživanja, možete otrkiti da model Toyota Camry Classical ne dolazi sa opcijom pokretanja na prirodan gas, već dolazi isključivo sa tradicionalnim dvolitarskim i 2,4 litara velikim motorima. Naravno, moguće je da je vlasnik ovu posebnu jedinicu prebacio na gas i da je loša instalacija ovakvog sistema izazvala iznenadnu eksploziju.

Pojavile su se dodatne tvrdnje očevidaca, koji navode da ovaj model zapravo nije bio CNG već da je umesto toga njegov gazda imao bocu propana u gepeku, koja je iz nekog razloga detonirala. U bilo kom slučaju, čak i da je u pitanju pokušaj ubistva, ovaj vozač je više nego srećan što je izvukao glavu na ramenima nakon čitavog događaja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group