Top 10 automobila koji mogu da pređu 300.000 kilometara

Top 10 automobila koji mogu da pređu 300.000 kilometara

Istraživanja u Americi su pokazala koji su to automobili koji prelaze velike kilometraže...

Američki magazin Popular Mechanics odlučio je da napravi istraživanje koje će pokazati koji su to automobili koji su u stanju da pređu kilometražu veću od 300.000 kilometara.

Ovaj magazin je u saradnji sa istraživačkom firmom iSeeCars ispitao preko 12 miliona automobila. Automobili koji su uzeti u obzir su bili pripadnici svih marki iz svih zemalja, a godišta su se kretala od 1981. do 2015. godine.

Rezlutati koji su dobijeni su bili pomalo iznenađujući. Kamioneti i kombiji su se pokazali najizdržljivijim i najdugotrajnijim vozilima i veliki broj ovakvih vozla uspelo je da pređe velike kilometraže. Ali, istraživanje je ipak zahtevalo da se prikažu klasični automobili koje većina stanovnika vozi. Dobijeni su drugi rezultati koji su prikazivali samo automobile bez kamioneta, kombija i SUV vozila.

Predstavljamo vam 10 automobila koji mogu da pređu 300.000 kilometara:

 

Kao što vidite na listi nema evropskih automobila. Pretpostavljamo da evropska kola nisu mogla u potpunosti da budu, jer su ipak u pitanju američka istraživanja, ali ako se budete odlučili za kupovinu američkog ili japanskog vozila, ovo će vam pomoći pri kupovini.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group