Tokom petnaestominutnog bekstva od policije lopovima se pokvarila Alfa

Policija Milvokija objavila je dramatični snimak kamere sa kontrolne table i poslednje jurnjave njenih službenika za belim Alfa Romeo Stelvio modelom...

Ova potera odigrala se novembra meseca prošle godine, ali je njen snimak pušten u javnost tek ovog meseca. Vlasti ove države tragale su za ovim Stelvio modelom po prijavi otmice motornog vozila. Policajci mogu biti viđeni u pokušaju da zaustave SUV, ali nedugo potom oni uključuju svoje sirene i vozač u belom italijanskom modelu staje na papuču gasa.

Tokom petnaestominutnog videa policijska patrola dostizala je brzine od 121 km/h u naseljenim zonama, dok na oko dva minuta hajke, vozač belog Stelvio automobila kreće da jurca pogrešnom stranom ulice, izbegavajući saobraćaj i čeone udese sa vozilima koja se kreću iz drugog pravca.

Kako se potera razvijala, vozač SUV modela nije prezao od prelaska kroz više crvenih svetala u pokušaju da umakne svojim goničima. Međutim, na njegovu veliku žalost, policijski patrolni automobil mu je sve vreme bio za petama. Tokom adrenalinske akcije, možemo čuti jednog od policajaca kako govori da sa Alfom nešto nije u redu i da deluje nagnuto, kao da se bori da ostane u ravni.

Nešto pre trinaestog minuta snimka, SUV se polako zaustavio i tri od četiri prestupnika u njemu dala su se u beg. Jedan od njih se mirno predao policiji i odmah je dobio srebrne narukvice, dok su ostali pripadnici organa reda i mira sa svojim patrolnim vozilima pohitali za ostalim vilenjacima koji su krenuli da beže tabanusima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group