Tinejdžer (13) slupao Lamborghini Huracan tokom noćne vožnje na kiši

Ograničene vozačke veštine, loši uslovi na putu, i možda nesposobnost da se dohvate pedale dok se gleda preko table doprineli su ovom veoma skupom sudaru…

Ljudi stalno razbijaju superautomobile, a kada je napolju mračno i mokro, to se dešava još više. Tu nema ničeg iznenađujućeg. Međutim, retko se dešava da vozač koji bude počinilac nekog takvog dela bude tek 13-godišnjak. Da, dobro ste čuli. To je ono što su policajci otkrili tražeći odgovorne za sudar Lamborghini Huracan modela koji se dogodio u Zapadnom Vankuveru. Sada, avanturistički klinac suočava se sa ozbiljnim optužbama povezanim sa vožnjom iz zadovoljstva.

Oko 23h 25. marta, policija je odgovorila na poziv o saobraćajnoj nesreći sa jednim vozilom na Trans Kanada autoputu. Kada su stigli na mesto događaja, automobil, crveni Lamborghini Huracan, bio je teško oštećen i iznenađujuće, bez vozača i putnika. U tom trenutku, policija je preduzela akciju kako bi pronašla vozača.

"Službenici su započeli iscrpnu potragu kako bi osigurali dobrobit vozača i svih putnika", rekao je narednik Kris Bigland iz Policijske uprave Zapadnog Vankuvera. "Uz saradnju vlasnika vozila, uspeli smo brzo locirati i intervjuisati putnike automobila koji nisu bili povređeni." Službenici su utvrdili da je zaista 13-godišnjak bio za volanom tokom nesreće.

Umesto da pokušava da ukrade Huracan, dete je očigledno samo želelo da impresionira prijatelja. "Mladić i prijatelj su odlučili da voze automobil, ali nisu mogli da ga kontrolišu u mračnim i kišnim uslovima. Iako je napravljena značajna materijalna šteta, zahvalni smo što niko nije povređen u sudaru" dodao je Bigland.

Obim štete u novčanim iznosima ostaje nejasan. Jedan snimak mesta događaja nudi samo uvid u uništenje: prednji deo i jedan far su potpuno uništeni, dok prednji desni točak pokazuje vidljiva oštećenja.

Pored toga, jedan retrovizor visi sa vrata, a bočna strana izgleda slomljeno. Zadnji deo takođe izgleda značajno oštećen. U svetlu ovih događaja, klinac se sada suočava sa ozbiljnim optužbama, uključujući prekoračenje brzine, vožnju bez pažnje, beg sa mesta sudara i upravljanje vozilom bez važeće vozačke dozvole.

Ali hej, bar će imati zanimljivu priču za pričanje kada bude dovoljno star da zaista ima vozačku dozvolu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group