Tesla nakon bočnog udarca završio u kineskoj reci

Uglavnom kada čujemo da je neki Tesla automobil uključen u incident, mi odmah pomislimo da se radi o zakazivanju Autopilot sistema ili samozapaljivanju baterijskog pakovanja, jer je do sada bilo toliko ovakvih slučajeva, da su različite službe već otvorile istrage...

Međutim, ovaj poslednji incident, koji se dogodio u Kini, predstavlja potpuni presedan, jer deluje da je Tesla autombil u ovom slučaju žrtva u čitavoj priči.

Prvih petnaestak sekundi snimka, kreiranog kamerom na kontrolnoj tabli, predstavlja model koji normalno krstari putevima i vozača koji ide svojim poslom. Oko dvadesete sekunde, putem snimka možemo videti automobil koji se približava raskrsnici, nakon čega se iznenada pojavljuje Tesla model 3 i ulazi u kadar.

Najverovatnije ometen nečim, vozač modela u kome se nalazi kamera na kontrolnoj tabli izlazi na raskrsnicu sa Tesla automobilom koji se očigledno već nalazi na njenoj sredini. Ovo nije samo rezultiralo bočnim udarcem u Tesla Model 3, već je on takođe poslat direktno u ogradu, koju je probio i završio u reci.

Električni automobil je morao biti izvučen kranom iz vode, a prema svemu što možemo videti, on je pretrpeo ogromnu štetu. Pored nepovratnih oštećenja koje je voda nanela, celokupna vozačeva strana automobila potpuno je demolirana, uključujući karoseriju, vešanje i sve ostalo.

Model koji je snimao deluje kao da je pretrpeo slična oštećenja sa prednje strane, ali na svu sreću, niko u Tesla modelu, uključujući i desetomesečnu bebu vozača, nije ozbiljno povređen. Međutim, Yahoo News navode da je vozačeva tašta pretrpela blage posekotine na kolenu.

Celokupan incident trenutno se nalazi u istrazi, ali možete sami videti celokupan snimak sudara i uveriti se u njegovu ozbiljnost u nastavku teksta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group