Tesla Cybertruck se pridružuje policiji, možda vas zaustavi ove godine (ako se ne pokvari)

Policijska verzija Cybertruck modela dostupna je u različitim varijantama i već može da se naruči...

Ako vas Ford F-150 Lightning Pro Special Service Vehicle nije oduševio, možda ćete se zaljubiti u najnovije policijsko vozilo kompanije UP.FIT. Bazirano na Tesla Cybertruck modelu, ovo vozilo bi moglo biti odličan način za rasipanje gradskih resursa.

Izgledajući kao da je stvoreno za distopijski noćni košmar, vozilo može biti opremljeno svetlima, sirenama i PA sistemom, kao i policijskim radio stanicama i računarima. UP.FIT je takođe spomenuo niz opcija uključujući pregrade za zatvorenike, prostorije za K9 jedinice i skladište za oružje. Električni pikap se takođe može "prilagoditi za taktičke, vojne ili misije potrage i spasavanja."

Govoreći o prilagođavanju, Cybertruck može biti opremljen snažnijim kočionim sistemima kao i paketima točkova i guma. Kompanija je takođe spomenula Starlink internet konekciju kao i "opciona unapređenja za ekstremnu off-road upotrebu."

Iako UP.FIT nije ulazio u mnoge detalje, njihova veb stranica navodi Patrol, Admin i Tactical varijante. Sve tri bi trebale imati domet od 547 km i ubrzanje od 0-96 km/h za 2.6 sekundi.

Patrol varijanta bi trebala imati sirenu i svetla, kao i 18-inčne kovane točkove sa gumama za potere. Model će takođe imati reflektor i novu centralnu konzolu sa raznim kontrolama.

UP.FIT trenutno prima narudžbine i očekuje da će isporuke početi krajem ove godine. Firma takođe tvrdi da je vozilo "privuklo značajno interesovanje agencija širom zemlje."

CEO Unplugged Performance, Ben Šafer, rekao je: "UP.FIT Cybertruck Next-Gen Patrol vozilo predstavlja značajan inženjerski skok u budućnost i uzbuđeni smo što možemo ponuditi policijskim agencijama budućnost policijskog rada." Dodao je, "Bili smo oduševljeni direktnim povratnim informacijama od policijskih odeljenja koja su učestvovala u razvoju našeg Cybertruck modela i radujemo se što ćemo ove godine isporučiti kompletna UP.FIT vozila policijskim agencijama širom zemlje."

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group