Taxi Electric iz Amsterdama je prva kompanija koja će imati Nissan e-NV200 taxi

Taxi Electric će biti prva privatna taksi kompanija koja će imati novi 100 % električni Nissan NV200 e-taksi  u svojoj "zelenoj" floti.

Kombinacija Nissanove inovativne tehnologije nulte emisije, u obliku 100-posto električnog modela Nissan Leaf, i revolucionarni model gradskog prevoza kompanije Taxi Electric su recept za uspeh od početka saradnje 2011.

Sada su se dve kompanije udružile ponovo da preduzmu sledeći korak napred u uspešnoj saradnji uvođenjem potpuno novog električnog modela e-NV200 taxi tokom ovog leta. Amsterdamski Taxi Electric ima flotu od 25 Nissan Leaf vozila. To je bio prvi privatni taksi servis koji se prebacio na flotu od 100% električnih taksi vozila u 2011.

Flota holandske kompanije je sada bez problema prešla 1,5 miliona kilometara u taksi vožnjama - dokaz o visokom kvalitetu i pouzdanosti električnih vozila.

Ruud Zandvliet, osnivač Taxi Electric je rekao: "Pre dve godine smo počeli sa 10 Nissanovih Leaf vozila. Svaki od njih je prešao i više od 100.000 km i pokazao se kao izuzetno pouzdan. Od prošlog leta potražnja za našim taksi uslugama ubrzano raste, što nam je omogućilo da udvostručimo svoju flotu. Veoma smo uzbuđeni zbog e-NV200, jer je dizajniran da bude taksi. Ovo će poboljšati našu ponudu i otvoriti nove poslovne mogućnosti za nas. "

Globalna proizvodnja Nissan e-NV200 počinje u maju ove godine, a početak prodaje planiran je za leto.

Izvor: NISSAN

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group