Svetu je definitivno potreban Maserati hiperautomobil

Više slika

Više slika

Sudeći prema određenim izvorima koji tvrde da su upućeni u temu, kompanija Maserati razvija novi hiperautomobil koji je baziran na LaFerrari modelu...

Iako bismo voleli da vidimo ovakav automobil u proizvodnji, prošlo je gotovo tri godije od predstavljanja LaFerrari modela, a tek moramo videti test vozilo kompanije Maserati, što sve više unosi sumnju u to da ćemo videti MC12 u skorije vreme. Međutim, italijanski brend planira buduće kreacije koje mogu da vas ostave bez daha, mi želimo da buduća izgleda baš kao i hiperautomobil sa ovih crteža.

Eksterijer automobila je toliko ekstreman i agresivan, da se pored njega svaki model kompanije Lamborghini može osećati pomalo obično. Prednji deo karakteriše niži branik, maska i farovi koji su smešteni svega 10 inča iznad zemlje. Ostale neverovatne elemente predstavljaju dizajn otvorenog kokpita, ravna šasija, zadnje krilo smešteno između rubova zadnjih točkova kao kod Aston Martin Valkyrie modela i komplet stelt crnih točkova.

Sa svim svojim neverovatnim karakteristikama, ne postoji nikakva šansa da vidimo ništa slično u skorije vreme, jer nakon svega, ovaj model bi se mučio da prođe jednu jedinu regulativnu normu, ali, ako Maserati odluči da ga proizvede, najverovatnije će to učiniti isključivo za trkačku stazu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group