Superb karavan - savršeni sedan sa terenskim mogućnostima

Više slika

Više slika

Novi dodatak kompanije Škoda njenom segmentu srednjih porodičnih automobila nazvan je Superb, a za sada predstavlja najvećeg u svom sektoru...

Nova varijanta modela bazirana je na modelu Volkswagen Passat i kada bude zvanično izašla na tržište, važiće za glavnog suparnika modelima kao što je Ford Mondeo i njemu slični, a biće smešten u postavci kompanije mesto iznad linije Octavia, na samom vrhu Škoda opsega, zajedno sa Kodiaq terencem.

Superb model je oduvek smatran veoma praktičnom verzijom automobila D segmenta, kako u sedan, tako i karavan varijanti karoserije, ali poslednjepomenuti poseduje jednu veoma impresivnu karakteristiku, a to je povećanje kapaciteta prtljažnog prostora sa već solidnih 660 na veoma impresivnih 1.950 litara, sa spuštenim zadnjim sedištima.

Kombinovan sa sistemom pogona na svim točkovima, koji je dostupan sa modelima iz višeg dela ponude, Superb karavan već na prvi pogled predstavlja idealnu alternativu za sve kupce koji žele putnički automobil sa dovoljno prtljažnog prostora, ali ne žele da budu uvučeni u masovno ludilo izazvano krosover/terenskim opsegom.

Ono što bi potencijalni kupci trebalo da znaju o ovom modelu, ako je suditi prema snimku koji sledi, jeste da novi Superb karavan poseduje veoma lep eksterijer, ali i veoma interesantnu putničku kabinu sa dosta opreme, obilje bezbednosnih karakteristika i sistema, pored neverovatnog komfora na zadnjoj klupi. Vožnja ovog automobila je veoma glatka i njegovo ponašanje na putu je izvanredno, čak i kada je aktivirana samo prednja vuča, međutim, kontrolisanje ovoliko dugačkog automobila na evropskim putevima nije preterano lako, zato što poseduje prilično veliki obrtni rejting.

Sada možemo bez dodatnog uvoda da pogledamo šta je sve to još predstavljeno sa novim modelom, u videu koji sledi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group