Sudar koji je prekinuo svadbu u Kini


Malo je stvari koje mogu da se dese, a da pritom budu gore od ove bizarne saobraćajne nesreće koja se dogodila u Kini.

U aprilu ove godine, Ferrari 458 Spider je slupan u Velikoj Britaniji i u njemu su se nalazili mlada i mladoženja koji su bili na putu ka matičaru. Još jedan srećni par, ili možda ipak ne toliko srećan, je nedavno učestvovao u veoma sličnoj nesreći koja se dogodila u Kini.

Kineski mediji su izveštavali da je beli 458 Italia, koji je iznajmljen za lokalno venčanje, baš kao i Spider u britaniji, slupan dok je prevozio mladence.

Iako tačan uzrok nesreće nije poznat, slika otkriva da se italijansi superautomobil sudario sa žutim modelom Volkswagen Polo Mk4, prilikom ćega su oštećeni prednji deo superminija i vozačeva strana modela 458.

Uprkos onome što izgleda kao veoma ozbiljn sudar između dva vozila, na svu sreću niko od učesnika nesreće nije povređen. Kakav divan način da se impresionira nevesta, nadamo se samo da će im ovaj događaj učvrstiti brak, protom ga sačuvati od toga da i on postane saobraćajna nesreća.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group