Sudar dva slepa vozača u Brazilu tokom isparkiravanja

Bezbednosna kamera uhvatila je neverovatan momenat kada dva automobila prilikom isparkiravanja u Sao Paulu udaraila jedan u drugog, tokom okretanja suprotnim pravcima i u sceni koja bi zvučala potpuno neverovatno da nije snimljena...

Snimak je nastao ispred jednog servisa automobila i predstavlja vozača belog Chevrolet Onix modela koji u rikverc izlazi na ulicu kako bi otišao u svoje desno. Istovremeno, vozač srebrnog Honda Civic automobila isparkiravao se sa prilaza ispred kuće i okretao svoj model u drugom pravcu. Ovo je zapravo urnebesna scena posebno što su se ova dva vozača u gotovo savršenoj sinhronizaciji zakucala zadnjim delovima automobila.

Očigledno, ovi ljudi nisu videla jedan drugog, ali je ovo u svakom slučaju krajnje komičan incident, posebno pošto se dogodio pri malim brzinama i niko nije povređen. Veoma je teško odrediti kolika je šteta nastala na Onix modelu, jer njegov zadnji deo nije vidljiv na snimku. Sa druge strane, mi možemo jasno videti da je ozbiljna šteta nastala na zadnjem delu Civic modela, sa njegovim branikom i poklopcem gepeka koji su dobro ulubljni.

Na svu sreću, sudar se dogodio odmah ispred servisa i auto centra, tako da oba vozača nisu morala da putuju daleko kako bi sredili svoje modele.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group