Subaru oborio svetski rekord

Poznata auto kompanija još jednom se upisala u Ginisovu knjigu rekorda...

Na Subiefestu 2020, koji je održan prošlog vikenda i predstavlja jedno od najvećih godišnjih okupljanja Subaru entuzijasta u Sjedinjenim Državama, proizvođač automobila je postavio novi Ginisov rekord.

Pitate se za šta? Pa, za najveću paradu Subaru automobila, sa 1.751 vozilom koje su vozili njihovi vlasnici, oborivši prethodni rekord iz 2015. godine, kada je prisustvovalo 549 automobila.

Umesto prodaje karata, ove godine kompanija je tražila donaciju od svakog učesnika za humanitarnu organizaciju „Nahranimo Ameriku“. Donacije će obezbediti 241.800 obroka, a Subaru će to povećati i pripremiti 500.000 obroka.

„U ovim teškim vremenima svi tražimo stabilnost u našem svakodnevnom životu“, rekao je Subaruov potpredsednik, Alan Betke. „Nadamo se da putem ove donacijemožemo pružiti udobnost i stabilnost ljudima koji se bore sa glađu u Americi. Svi moramo biti sigurni, ali ne zaboravite da pomažete drugima kada možete“.

Ovogodišnji Subiefest je protekao odlično i pokazao da su Subaru vozači jedinstveni na svetu i da se uvek drže zajedno, bez obzira na situacije u svetu.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group