Studentkinja na čudan način sprečila krađu svog Mercedes A45 modela

Snimak koji se pojavio na YouTube platformi predstavlja momenat kada je jedna žena uspela da zaključa čoveka koji je pokušao da ukrade njen Mercedes unutar vozila, nakon čega je pozvala policiju i sačekala ih smireno...

Jedna dama pogledala je kroz prozor svog stana krajem prošlog meseca i bila je potpuno šokirana primetivši nepoznatog čoveka unutar njenog Mercedes A45 modela, čije je lice bilo osvetljeno enterijernim osvetljenjem automobila. Razmišljajući brzo, devojka koja studira medicinu uspela je da dohvati ključeve i zaključa svoje vozila, zarobivši ne preterano pametnog lopova unutar putničke kabine, zadržavajući ga do dolaska policije. Ona je nastavljala da zaključava svoje luksuzno vozilo, koje košta preko šezdeset hiljada evra, svaki put kada bi lopov pokušao da izađe napolje, toliko uporno da je on na kraju odustao od svojih napora i pomirio se sa sudbinom.

Nekoliko policijskih službenijka ubrzo je stiglo na mesto događaja i moguće je videti hapšenje provalnika na snimku. Vlasnica vozila bila je uverena da se nešto loše dešava jer njeni psi nisu želeli da prestanu sa lajanjem nakon što su čuli čoveka napolju. Ona je snimala iz enterijera svog doma i moguće je jasno videti kako čovek pretura po kaseti automobila i isprobava start dugme, dok su se svetla putničke kabine palila i gasila konstantno. Snimak je podelila putem svog Facebook naloga sutradan, upozoravajući ostale vozače da uvek moraju biti na oprezu.

Kako je napisala u opisu snimka: "Čovek je pokušao da ukrade moj Mercedes A45, budite u pripravnosti. U devet sati ove večeri čula sam neobičan muški glas ispred kuće i vrata kola kako se zatvaraju. Moji psi su nakon toga potpuno poludeli, konstantno lajući. Pogledala sam ispred i videla da na svom prilazu imam nekog nepoznatog čoveka u automobilu koji pokušava da ga startuje i ukrade. Odmah sam pozvala policiju i zadržavala ga u vozilu konstantnim zaključavanjem kada god je pokušao da izađe, sigurno preko sto puta. Na svu sreću, policija je došla veoma brzo, uhapsivši ovog čoveka, dok sam ostala potpuno potrešena, posebno jer imam dvadeset i jednu godinu i živim sama."

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group