Šta reći a ne zaplakati - Nissan Z i GT-R izazvali lančani sudar jer su prošli kroz crveno

Ovi vozači su otkrili da ako igraju glupu igru, dobijaju glupu nagradu...

Nema ničeg poput odlaska na krstarenje sa prijateljima i uživanja u vožnji automobila. Za mnoge ljubitelje automobila, to je jedno od jednostavnih zadovoljstava u životu. Međutim, ovoj grupi vozača bi mnogo koristilo da budu malo pažljiviji i oprezniji dok su za volanom, jer su lako mogli izbeći ovaj incident.

Incident se dogodio u Metro Manili, na Filipinima. Iako je video snimak kratak, prikazuje impresivan niz automobila zaglavljenih u saobraćaju. Prvo se može primetiti vozač sjajno crnog Nissan Z modela kako prolazi kroz crveno svetlo, navodno pokušavajući da stigne do zadnjeg dela kolone.

U isto vreme kada Z prolazi kroz raskrsnicu, čuje se nezaboravan zvuk Nissan GT-R. Osoba koja snima zatim pomera kameru udesno i u vidokrug dolazi beli GT-R, takođe jureći kroz crveno svetlo pre nego što vozač zakoči. Međutim, vozač nije mogao da se zaustavi na vreme pre nego što je udario u zadnji deo Z modela i pritom ga zgnječio u beli Subaru koji je takođe izgleda bio deo kolone.

Čini se da je srebrni Porsche 911 bio pozicioniran ispred Subaru automobila, ali je teško reći da li je i on bio upleten u sudar.

Na sreću vlasnika uključenih vozila, oštećenja sportskih automobila verovatno su popravljiva, ali mogu biti skupa. Vozač GT-R će trebati novi branik, spliter, rešetku i možda novi radijator ili interkuler dok je Z takođe pretrpeo oštećenja na oba branika i možda na svom sistemu izduvnih gasova. Zadnji deo Subaru modela takođe će zahtevati neke popravke.

@gamingyt3774 BGC CAR CRASH || #carsofmanila #manilacars #bgc #gtr #carcrash #carsoftiktok #carcontent #cars #fvp #jacktiu ♬ original sound - ExoticCarsCebu

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group