Srebrni Aston Martin One-77 Q-Series

Više slika

Više slika

Proizveden u samo 77 primeraka širom sveta, Aston Martin One-77 ostaje jedan od najspektakularnijih proizvodnih automobila koji su ikada napustili englesku fabriku...

Međutim, postoji još ograničenija serija unutar ove, koja je po svemu što poseduje još neverovatnija. Nazvana One-77 Q-Series, linija ovog modela ograničena je na samo 7 jedinica širom sveta i kao što ime njenih modela implicira, dobila je neverovatne komponente kreirane od strane Q odeljenja za specijalne operacije britanske kompanije Aston Martin.

U paketu sa ovim modelom iz One-77 Q-Series serije dolazi izbor između četiri boje, a sada je jedan od njih obeležen u zadivljujućoj nijansi srebrne, a nju možete videti na modelu predstavljenom u našoj galeriji, koji je izložen u jednom prodajnom salonu kompanije smeštenom u Dubaiju.

Kao kontrastni akcenti srebrne boje ovog superautomobila kompanije Aston Martin, dolaze crveni retrovizori, svetlo crveni elementi na donjem delu orednjeg branika, crni točkovi i crvena klešta kočnica. Enterijer ovog automobila takođe poseduje veoma dopadljive karakteristike i uglavnom je finiširan crvenom kožom, ali uklapa i brojne crne kožne elemente i delove kreirane ugljeničnim vlaknima.

Baš kao i ostatak modela iz serije One-77, ovaj automobil Q serije dolazi sa V12 motorom zapremine 7,3 litara koji isporučuje veoma moćnih 700 ks i 750 Nm obrtnog momenta. Shodno ovim ciframa performansi, ovaj britanski hiperautomobil može dostići sto na sat iz stanja mirovanja za samo 3,7 sekundi, dok konačno ne udari kazaljkom na maksimalnih 354 km/h.

Nikakvi detalji o tačnoj ceni ovog automobila nisu objavljeni javno, ali veoma prospektivni kupci mogu očekivati cifru koja startuje od tri miliona dolara, što je verovatno jedna od najvećih cifri koju su modeli kompanije ikada dostigli.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group