Sprema se jača verzija Clio RS-a?

Sudeći prema rečima Renaultovog potpredsednika za planiranje Philippea Kleina, ovaj proizvođač bi kupcima uskoro mogao da ponudi ekstremniju verziju modela Clio RS...


Klein je u jednom intervjuu izjavio da je novi Clio RS pridobio mnoge koji su ga kritikovali pre nego su ga isprobali, ali i da je ostao znatan broj onih koji i dalje smatraju da bi Clio RS trebao da bude "čvršći i tvrđi automobil" koji nije tako "lagano voziti".

Takođe, Klein je spomenuo i Fiestu ST, odnosno konkurenta koji mnogi poklonici hot-hatch segmenta navode kao puno zabavnije vozilo od Clia RS. Drugim rečima, Klein smatra da su dorade Clia RS sasvim moguće "ako to budu tražili kupci" jer "na kraju dana mi slušamo kupce" kaže Klein. Upravo stoga je moguće učiniti naknadne izmene i dorade. 

Pored dorade RS verzije moguće se u i neke posebne verzije tog automobila koje će se dodatno istaknuti u ponudi kao donekle zasebni modeli, ali Klein za sada nije hteo da ulazi u detalje.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group