Klasične sportske uniforme za 5 Macan modela

Više slika

Više slika

Sudeći prema broju modela kompanije Porsche na ulicama Beograda i Srbije, možemo zaključiti ili da je nama standard porastao ili je ova kompanija otišla u bescenje...

Naravno, ni jedno ni drugo nije tačno, samo se šalimo, ali činjenica ostaje da, sve što kompanija Porsche razvije za trkačku stazu, mora biti primenjeno i na ulične modele koje proizvodi, pa čak i krosovere kao što je Macan. Jedan od elemenata koje ne možete očekivati u ovakvim automobima, osim promena menjača i prebacivanja, jeste trkačka liverija, ali ukoliko pogledamo ovih nekoliko primeraka, uopšte ne vidimo pravi razlog tome.

Nemački brend postavio je pet modela Macan na ulice Singapura, a svaki od njih opremio je šemom boja pozajmljenom sa svojih klasičnih trkačkih automobila, tačnije četiri sa verzija 917 i jednu od modela 956 Le Mans takmičara, izazivača i neretko osvajača ove trke.

Iako je veoma teško izabrati najboljeg među njima, našeg favorita svakako predstavlja modela obeležen Martini Racing šarama i plavim linijama postavljenim preko bele karoserije. Drugi po redu dolazi automobil sa Rotmans liverijom, koji može biti nenamerno bačen u drugi plan, a poseduje belu gornju stranu limarije, tamno plave niže delove, sa linijama zlatne i crvene boje. Tu je i jedan u Gulf kombinaciji, sastavljenoj od nebo plave i narandžaste boje. Četvrti model dolazi sa Salzburg dizajnom u crvenoj boji sa belim akcentima. Poslednji ali ne i najmanje važan jeste Pink Pig varijanta, neobična kombinacija koja svojim isprekidanim linija pokazuje gde bi otprilike trebalo životinju obraditi.

Asia Pacific divizija kompanije Porsche imala je sličan performans prošlog leta, primenivši trenutnu trkačku liveriju na Macan Turbo modele, kompletirane opcionim Performance paketom nemačkog proizvođača. Tada su svi smatrali kako je to izvanredan potez, ali što se tiče nas, ovi automobili izgledaju još bolje ili bar, neki od njih.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group