Snimanje scena potere sa Range Rover Sport SVR modelima

Nastavak filmova o najpoznatijem tajnom agentu na svetu Džejmsu Bondu, No Time To Die, uskoro stiže u bioskope, a pred samu premijeru, kompanija Land Rover ponudila je uvid u scene iza kulisa, u kojima možemo videti Range Rover Sport SVR modele korišćene tokom snimanja...

Tokom snimanja No Time To Die naslova korišćeni su Range Rover SVR automobili finiširani u Eiger Grey boji, sa dvadeset i dva inča velikim Narvik Black aluminijumskim točkovima i opcionim Carbon Park paketom. Oni takođe mogu biti opremljeni dostupnim haubama od ugljeničnih vlakana, izabranih za završne jurnjave u terenskim sekvencama.

"Bio sam veoma uzbuđen zbog snimanja Bondovih jurnjava u terenskim uslovima i zaista izazovnom okruženju, u kome su se Range Rover Sport SVR modeli ispostavili kao savršen izbor za ovaj deo priče", izjavio je koordinator kaskadera, Li Morison, u zvaničnom intervjuu. "Sve snimamo kako bi izgledalo što realnije, tako da smo stvari doveli do apsolutnog maksimuma, dok sve ove scene stvaraju nezaboravne momente ovog filma."

Tokom jurnjave, Bonda prate dva SVR automobila, dok on upravlja Toyota Land Cruiser Prado jedinicom. U jednom delu, jedan od SVR automobila prevrće se na stranu puta, udara u zemljani nasip i završava na isprevrtan u blatnjavoj travi.

Land Rover naglašava da su Range Rover Sport SVR automobili korišćeni u filmu imali identično posebno tjunirane sisteme vešanja kao i proizvodni modeli. Brojni drugi automobili takođe se nalaze u novom 007 filmu, a među njima su Aston Martin Valhalla, Land Rover Defender, Aston Martin DBS Superleggera, Aston Martin DB5 i originalni V8 Vantage.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group