Slupao Ferrari i osiguravajuća kuća ga otresla kao perut sa ramena

Vlasnik Ferrari 488 Pista modela u Kini saznao je na teži način šta se dešava ukoliko ne osigurate svoj automobil na pravi način...

Sada, ovaj čovek će biti primoran da plati 140.000 dolara kako bi popravio svoj italijanski egzotik, dok je snimak incidenta izašao na YouTube platformi, a on je nastao direktno sa kamera na Tesla Model S P100D. Na snimku je moguće videti crveni 488 Pista model u bliskoj vožnji pored Model S automobila tokom dužeg vremena, ali u jednom trenutku deluje kao da je pokušao da se trka sa ovim vozilom sa linije. 

Pokušaj trkanja sa električnim modelima kao što je Tesla Model S P100D, koji je ništa više sem visokih performansi na struju, brutalni trolejbus, u suštini ne predstavlja dobru ideju, a baš kao što možemo videti na snimku, deluje da su oba modela startovala sa linije veoma brzo i bili prilično nerešeni u trci nakon što su odmakli sa svog startnog mesta na semaforu. Međutim, dok Model S P100D poseduje gotovo beskonačne nivoe prijanjanja zahvaljujući sistemu pogona na svim točkovima, Ferrari svu svoju snagu šalje na zadnju osovinu.

Rezultat ovoga predstavlja, kako deluje, gubitak vuče Ferrari modela i njegovog automatskog proklizavanja udesno. Vozač nije bio u mogućnosti da ispravi niti obuzda ovu neverovatnu snagu koja mu se otrgla kontroli, tako da je 488 Pista završio zakucan u banderi pokraj puta.

Snimak sudara je kasnije podeljen i putem lokalne stanice u Kini, predstavlja potpuno uništen prednji deo ovog modela. Branik italijanskog superautomobila otkinut je u potpunosti, farovi su polomljeni i kako deluje, čitava ova šteta koštaće njegovog vlasnika 140.000 dolara. Na nesreću po vlasnika, osiguravajuća kuća navodno odbija da plati štetu, naglašavajući da je njegovo osiguranje poništeno zbog toga što su fotografije koje je poslao predstavile vozilo sa zamagljenim i nečitkivim tablicama.

Nemoguće je znati da li je osiguravajuća kuća videla snimak ovog udesa i da li je on odigrao neku ulogu u njihovom odbijanju da pokriju štetu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group