Slupao C8 model dan pre predaje ključeva novom vlasniku

Jedan 2020 Chevrolet Corvette Stingray model poprilično je uništen nakon što je njegov vlasnik odlučio da poslednji put provoza svoju voljenu sportsku zver srednjeg motora pre nego što je proda...

Razgovarajući sa medijima, vlasnik Corvette modela, Spenser Everet, otkrio je da je vozio lokalnim autoputem u Severnoj Karolini kada je odlučio da stisne gas i poleti sa svojim zlokobno brzim modelom. Ova odluka ispostavila se kobnom jer je Everet nedugo nakon zaletanja izgubio kontrolu nad vozilom.

Snimak nakon incidenta otkriva da se Corvette model zaustavio na boku desetinama metara izvan puta u visokoj travi. Kada su ekipe vatrogasaca i hitne pomoći stigle, one su pronašle automobil u istom položaju, oboren na suvozačevu stranu, ali je Everet uspeo da se izvuče napolje.

Kamion za izvlačenje brzo je okrenuo Corvette automobil nazad na točkove i put. Nije potvrđeno da li je model jednostavno proklizao i izleteo sa puta par puta se okrenuvši ili se zapravo kotrljao u centrifugi pre nego što se zaustavio na boku, ali su obe strane karoserije dobro izubijane i deluju veoma oštećeno. Takođe, na snimku je moguće videti da je tvrdi krov sklonjen, tako da vozač može zahvaliti Bogu što nije ostavio glavu na travi tokom ovog udesa.

Na nesreću po Evereta, vlasti neće biti toliko blage prema njegovoj odluci da udari na maksimalni broj obrtaja i proslediće mu kaznu za opasnu vožnju. Ovaj čovek je planirao da preda ključeve novom vlasniku sledećeg dana i razmatrao je brojne druge ponude za svoju predivnu mašinu i verovatno bi bio daleko bogatiji da nije pokušao da glumi trkačkog vozača.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group