Slupani Tesla Model 3 dobija dizel motor

Ne tako davno, popularni YouTuber, Rich Rebuilds, dospeo je na naslovne strane kada je kreirao Tesla Model S sa V8 pogonom. Sada je počeo da radi na svom najnovijem projektu, koji ovog puta uključuje Model 3 i drugu zamenu motora.

Njegov cilj bio je da iskoristi uništeni Model 3 i da u njega ugradi dizel Cummins 4BT motor. Automobil će postati poznat kao Tesla Model D i u ovom prvom video snimku u seriji, Jutjuber kupuje pokvareni Model 3 i počinje proces njegovog čišćenja i priprema za ogromnu transformaciju koju treba da prođe.

Cummins 4BT ima zapreminu od 3,9 litara i napravljen je od livenog gvožđa. Izuzetno je velik i izuzetno težak, a skice pokazuju da će viriti iz odeljka motora Modela 3. U stvari, neće biti načina da se Teslina hauba zadrži, što znači da će Cummins motor biti u potpunosti izložen da ga svet vidi.

Skice automobila takođe pokazuju da će imati veliki dimnjak koji izlazi pravo iz motora i da će biti opremljen proširenim blatobranima i jedinstvenim točkovima. Dakle, dok je V8 Tesla Model S koji je nedavno kreirao Rich Rebuilds dizajniran da spolja izgleda kao normalan Model S, ovaj Model 3 će biti daleko manje suptilan.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group