SLS AMG VS SRT Viper

Poslednji test koji je izašao iz Motor Trend-a, između Mercedes Benz SLS AMG Black Series (cena oko 275 000 dolara) i daleko jeftinijeg SRT VIper-a (102 000 dolara). odlično islustruje rečenicu "koliko para, toliko muzike"...

 

Dok je sa jedne strane američki favorit lakši i snažniji, ne može da se meri sa nemačkim osećajem, upravljanjem i menjačem. Ovo se pokazuje na putu, jer kada vozite brzo SLS ostavlja utisak sigurnosti i pouzdanosti, dok je Viper nagliji i "divalj". 

Verovatno je zabavnije voziti Viper, pogotovu sa manuelnim menjačem koji je zabavniji uvek, ali je više posla. Sa Druge strane, košta skoro tri puta manje nego SLS: 

Ipak, ukoliko imate novca da kupite SLS, nećete viti razočarani, jer nudi potpuno drugačije iskustvo. Ne samo da je brži, oštriji i bolji, kao i svkaa varijanta AMG modela, nego je i sa svim promenama koje su načinjene od kada se pojavio ovaj model na tržištu.

Pogledajte i sami...

O.R.

 



 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group