Sleteo na prazno parking mesto kao gazda

Jedan kineski vozač demonstrirao je unikatnu tehniku za brzo parkiranje i hvatanje parking mesta po cenu doslovno svega što mu se nađe na putu...

Na snimku postavljenom na ThatLookedExpensive sabreditu, bezbednosne kamere u Čunkingu uvatile su momenat kada je jedan vozač izgubio kontrolu nad svojim vozilom po kiši, pre nego što je preskočio nekoliko parkiranih autombila i na savršen paralelno/vertikalan način aterirao na prazno parking mesto.

Na prvi pogled, čitav incident deluje kao scena iza kulisa tokom snimanja novog filma Ajs Ventura, ali pošto je legendarni Džim Keri nedavno najavio svoje povlačenje iz glume, njegov poslednji naslov Sonic Film 2 definitivno nije nešto što bi moglo uključiti automobile u ovom maniru.

Vozač koji se kretao automobilom pri visokoj brzini izgubio je kontrolu i udario u ivičnjak bočno, što je dovelo do mahnitog obrtanja i preskakanja čak tri parkirana modela, pre nego što je sleteo gotovo savršeno između obeleženih parking linija. Pored toga što je uništio pet automobila, uključijući i svoj, ovaj vozač je za dlaku promašio i pešaka koji je prelazio ulicu.

Čitav udes je bio perfektan na toliko mnogo načina da bi bilo veoma teško čak i najboljem Džejms Bondovom kaskaderskom vozaču Marku Higinsu da ga izvuče. Nisu nam poznati detalji i sve ono što se izdešavalo nakon što je vozač sleteo i parkirao se na ovaj način, ali jedno je sigurno, ovo svakako ne bi trebalo pokušavati bilo gde.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group