Sletanje na krov zbog zaglavljivanja noge među pedalama

Kada govorimo o incidentima koji uključuju automobile, ovaj koji vam danas predstavljamo verovatno dolazi kao jedan od najneobičnijih na koje smo naišli u poslednje vreme...

Mazda 2 supermini model, sleteo je sa parkinga ubrzavajući iz za sada nepotvrđenog razloga, probivši ogradu, zakucavajući se na krov kiropraktičarske ordinacije. Međutim, to nije sve, Mazda se otkotrljala unazad i pala sprat niže na prilaznu asfaltnu sazu, odmah ispred perionice automobila. Sudeći prema WSB-TV Atlanta kući, vozač automobila, šezdeset i tri godine star čovek, Stenli Klark, zadobio je samo manje povrede.

"Automobil je zatresao temelje naše ordinacije", izjavila je doktor Aleta Čapelear, kiropraktičar koji se u trenutku pada nalazio u ordinaciji. "Zidovi i temelji naše zgrade tresli su se kao prilikom zemljotresa."

Kiropraktičar smatra da je samo čvrsta struktura građevine zaslužna za to što automobil nije propao kroz krov, što bi bez sumnje predstavljalo ekstremno opasnu situaciju, ne samo za nju već i njenog pacijenta.

"Pravo je čudo što su stvari ispale ovakve kave jesu i da niko nije povređen prilikom ovog neverovatnog događaja", dodao je svedok.

Pravi razlog sletanja modela Mazda na krov ordinacije na prvom mestu, prema njegovom vozaču i izjavi datoj novinarima, predstavlja zaglavljivanje noge između pedala gasa i kočnice, što je rezultiralo potpunim gubitkom kontrole.

Snimak postavljen na YouTube, pre svega prikazuje automobil prilikom prolaska na parkingu, pre samog dodavanja gasa probijanja ograde i sletanja na krov. Prema onome što vidimo, vozač je i dalje imao dovoljno vremena da prebaci u neutralnu i aktivira ručnu kočnicu. Naravno, u trenutku nesreće, to je lakše reći nego učiniti.

Na kraju, dobru vest predstavlja da niko nije povređen, a loša vest jeste to da ljudi koji su preživeli sletanje ovog gospodina ispred perionice, neće biti dugo u mogućnosti da se otresu celokupne slike užasnog događaja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group