Šlep zaglavljen na šinama presečen na pola lokomotivom voza

Incidenti u kojima su uključeni vozovi predstavljaju najužasniju vrstu sudara jer je čista masa kompozicija i njihova nemogućnost zaustavljanja nešto na čiju se samu pomisao ledi krv u žilama...

Brightline voz u Lantani sudario se sa šleperom koji je uhvaćen na pola prilikom prelaska pruge, poslavši luksuzne automobile koje je prevozio u vazduh. Na svu sreću tokom ovog sudara nije bilo nikakvih povreda, ali je ukupna šteta načinjena na luksuznim mašinama prilično veliki udarac osiguravajućim društvima.

Incident se dogodio kada je kamion koji je prevozi nekoliko premijum automobila i SUV modela zastao i zaglavio se na visokim šinama pružnog prelaza zbog dužine svoje prikolice. Posmatrači, uključujući i jednog jutjubera, koji su snimali ovaj pružni prelaz i sve što se događalo, uhvatili su momenat kada je Brightline kompozicija krenula velikom brzinom da se približava kamionu. Kao što je to slučaj sa svim sličnim incidentima, teški voz jednostavno nije imao dovoljno vremena da ukoči, uprkos tome što je mašinovođa iz lokomotive video prikolicu na sred puta.

Nedugo potom dogodilo se neizbežno i lokomotiva voza udarila je u prikolicu šlepera velikom silinom, poslavši Audi S5 Cabriolet model i nekoliko drugih delova automobila uvis nekoliko metara, izazivajući brojna oštećenja na ostalim automobilima koji uključuju Range Rover Velar SVAutobiography. Moguće je takođe videti Porsche Cayenne i BMW X5 koji su samim čudom za dlaku izbegli istu sudbinu, ne završivši na asfaltu i ostajući na svojim mestima u prikolici. Motor lokomotive takođe je pretrpeo oštećenja od udara, sa uništenom šoferšajbnom i deformisanim branikom na prednjem delu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group