Skratiti put preko vrelog asfalta predstavlja veoma glupu ideju

Postoji jedna scena iz starog Pixar crtanog filma Cars iz 2006. godine, u kome učesnici konačno imaju priliku da voze po potpuno novom i sveže asfaltiranom putu...

Spušteni trkački automobil može uživati u brzoj vožnji, čuveni Fiat 500 postaje gotovo poetičan, dok pikap pretpostavlja da ni drumovi na mesecu nisu baš idealni za vožnju.

Verovatno je isto to pomislio i vozač prve generacije Honda Jazz modela, pokušavši da putem vrelog i sveže postavljenog asfalta na jednom delu puta skrati svoju destinaciju. Na njegovu nesreću, put je bio previše sveže asfaltiran i umesto da uživa u glatkoj vožnji, on je uspeo da upropasti dan svima, sem ljudima koji su se na svojim terasama slatko nasmejali.

Sveže asfaltiran segment puta dobio je dve duge brazde napravljene točkovima automobila, ostavljajući istovremeno veliku količinu materijala nabacanu i zalepljenu sa donje strane šasije. Jedan od snimaka postavljen na Reddit platformi ne donosi nam uvid u ono što je dovelo do ovakve odluke, niti šta se desilo nakon što je automobil prošao ovim delom, ali ukoliko moramo pretpostaviti, radnici su morali dodatno da krpe put nakon ove idiotske odluke njegovog vozača.

Sudeći prema radnicima u sekciji komentara, ovakve stvari se dešavaju daleko češće nego što možemo zamisliti. Drugi snimak koji smo pronašli je na nemačkom jeziku i iz svega što možemo videti potpuno je jasno da se sve ovo dešava zbog toga što pojedini ljudi ne razmišljaju previše kada se nađu iza volana.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group