Sinovi anarhije terorišu Ohajo

Više slika

Više slika


Ovaj bizarni incident održao se prošle nedelje, kada je na desetine krosera i ATV modela terorisalo ulice Lejkvuda i Klivlenda u Ohaju, ludujući, prelazeći na crveno, pa čak i preko travnjaka...

Sudeći prema policijskim izveštajima, grupa je sastavljena od oko sto kroserica i ATV vozila, koja su se kretala u veoma nesmotrenom manuru, ignorišući signalizaciju, preneo je News 5 Cleveland.

Zbog toga što su vozači odbili da stanu kada su policajci pokušali da ih zaustave, vlasti su morale da blokiraju raskrsnice na pojedinim trasama Lejkvuda, kako bi zaštitili ostale učesnike u saobraćaju od huligana i mogućnosti sudara sa njima.

„Ovi ljudi su svakoga postavili u opasnost“, izjavio je šef policijske stanice Lejkvuda, Tim Malij. „Da niko tokom ovog divljanja nije bio udaren ili uključen u incident, predstavlja pravu sreću.“

Za sada je uhapšeno petoro učesnika, uprkos tome što je jedan od svedoka snimio najmanje 40 vozača kroseva i ATV vozila u Verhaus distriktu Klivlenda, u blizini Flast Ist Benka. Šestoro vozača uhapšeno je nakon što je napustilo svoje motocikle.

Ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava u okrugu Klivlenda, dok je prošle godine, jedan vlasnik lokalnog biznisa izjavio kako je video preko 200 vozača tokom krstarenja i kruženja oko automboila, stvarajući rizik u saobraćaju.

„Deluje kao da ova deca žele da započnu veliki haos i uvedu anarhiju u naše živote, ovo je nešto što mora biti zaustavljeno“, izjavio je vlasnik kompanije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group