Severina i VW Golf

Konačno je rekla sudbonosno da...


Pre nego što to uradi u stvarnom životu, popularna pevačica odlučila je da sudbonosne reči pred kamerama prvo kaže prilikom snimanja nove televizijske reklame za Volkswagen Golf.

Reč je o novoj marketinškoj kampanji za jedno od najpopularnijih vozila na svetu, koja se ovih dana snimala u Volkswagenovom salonu u Varaždinu.

Spot režira Zoran Pezo, dirljiva je priča u kojoj Severina zahvaljuje svojim prijateljima, zaposlenima u  Volkswagenovom salonu, na pomoći koju su joj pružili u donošenju najvažnije životne odluke - odabira partnera. Naravno, u pitanju je automobil, jer reč je o sedmoj generaciji legendarnog Golfa čijim čarima ni Severina nije mogla da odoli.

Pojavljivanje Severine u novom spotu za Golf nastavak je dugogodišnje uspešne suradnje između nje i Volkswagena, koja je još od 1999. godine brend ambasador ove automobilske marke.

Pevačica je učestvovala i u kampanji lansiranja novog Golfa, koja je ostala zapamćena prema Severininoj provokativnoj šetnji Dubrovnikom.

"Dugogodišnja saradnja i prijateljstvo nastavljeni su na obostrano zadovoljstvo pa ćemo i u budućnosti Volkswagen i ja biti jedno uz drugo. Veseli me što će novi Golf i dalje biti moj verni suputnik na putovanjima i turnejama", izjavila je Severina na snimanju u Varaždinu.

"Ovo je svakako kruna dosadašnje saradnje Volkswagena i Severine, ali istovremeno i obeležavanje tek prvih 15 godina prijateljstva - posebno se veselimo svakom novom projektu sa Severinom", rekao je PR Volkswagena.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group