Serija 5 stiže za dva dana

Poslednji u nizu modela iz Serije 5 stiže uskoro, tačnije za dva dana, 13. oktobra...

 

Ovaj video prikazuje donekle napredni Remote 3D View sistem. Ovaj sistem omogućava vlasniku vozila da ima virtuelni pregled svog vozila i okruženja preko BMW Connected App, što omogućava vlasniku da zna u svakom trenutku šta mu se dešava sa automobilom. 

Nema previše detalja u ovom videu što se tiče same serije 5, ali velike promene se očekuju i što se tiče stila i tehnologije. 

Što se tiče eksterijera, G30 serije 5 će delimično inspiraciju dobiti iz veće serije 7, pogotovu oko prednjeg dela gde će dobiti nova svetla i LED zadnja svetla. U kabini, ovaj model će doći sa parcijalnim digitalnim instrument klasterom, kao i sa velikim infotainment ekranom koji je iznad centralne konzole.

Osnova će biti ista kao kod serije 7, što znači dosta aluminijuma, karbona, magnezijuma i ojačanog čelika. Težina bi trebala da padne za više od 100 kilograma u odnosu na aktuelni model. 

Snagu će obezbeđivati nekoliko motora, od 2.0 turbo, 3.0 dizel i benzin pogona, pa do 4.4 twin turbo V8. Kasnije će u ponudi biti i električna i hibridna varijanta. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group