Sealander – kamp prikolica koja može da plovi

Ako volite da putujete i da uživate na vodi, onda je ovo članak koji morate pročitati...

Svi hedonisti koji vole da uživaju i da putuju svetom bez određenog cilja imaće ćemu da se raduju, jer je nedavno predstavljena amfibijska kamp prikolica koja je prosto neverovatna. U pitanju je Sealander prikolica koja ima dve osnovne funkcije: da bude kamp kućica koja će vam pružiti skloni[te i da funkcioniše kao plovilo koje će vam omogu'ćti da ostvarite sve vodene pohode koje ste zamislili.

Sealander prestavlja ostvarenje snova za mnoge, jer putovanjima daje poptuno nnovi smisao. Sada se možete upustiti u istraživanje drugih zemalja, pa čak i čitavog kontinenta, jer znate da ćete uvek imati gde da spavate. Naravno, sada su i vodene površine na raspolaganju jer vaš automobil možete parkirati i putovanje ulepšati dnevnim plovidbama.

Pošto je napravljena od fiberglasa i karbonskih vlakana, Sealander prikolica je neverovatno lagana, a istovremeno i vrlo otprona. Dno je napravljeno od posebnog plutajućeg materijala, pa budite sigurni da ona neće potonuti, bez obzira na to kakve su vremenske prilike i uslovi na vodi.

Iako njena površina nije ogromna, Sealander prikolica pruža dovoljno mesta za prenoćište, tako da će vam u njoj biti daleko konfornije nego u šatoru.

Pogledajte video klip koji će vam pokazati šta vam sve nudi ova fenomenalna prikolica.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group