Savršeni parfemi za ljubitelje automobila

Više slika

Više slika

Ako volite automobile i dobre muške parfeme, onda je ovo tekst za vas...

Pojedini brendovi kao što su Bentley, Ferrari, Jaguar i drugi nisu samo poznati po svojim vrhunskim automobilima. Ovi brendovi imaju i svoje linije odeće i obuće, a parfemi su defnitivno najpoznatiji. Mi smo odlučili da vam ovoga puta predstavimo parfeme koji su proizvod ovih automobilskih kompanija.

Uz pomoć ovih parfema spojićete sjajne aromatične mirise sa ljubavlju prema vašem automobilu.

Bentley For Men

Napravljen od strane Natali Lorson, ovaj Bently parfem je jednostavno san svakog muškarca. Sve što ima znak i ime ovog auotmobilskog giganta dovoljno je da u muškarcima izazove nalet sreće. Ovaj parfem je pravi, muževni parfem koji će vam probuditi sva čula.

Mirisna nota je vrlo specifična i sadrži drvene i kožne mešavine. Uz pomoć ovog parfema ćete uspeti da okrenete glavu svakoj pripadnici lepšeg pola.

Dostupan je u bočicama od 100 ml i to po ceni od 75€.

Jaguar Pace

Poznato je da je svaki novi model Jaguara pravo umetničko delo, a takva situacija je i sa parfemima ovog brenda. Jaguar Pace je najnoviji parfem koji oduševljava muškarce širom sveta. Ovo je pravi sportski parfem koji objedinjuje osvežavajuće i drvenaste mirisne note koji će vas učiniti svežim i muževnim.

Perfem je namenjen za letnje godišnje doba i biće savršen dok se budete vozili u svojem metalnom ljubimcu sa otvorenim prozorima.

Dostupan je u bočicama od 100ml i to po ceni od 55€.

Ferrari Bright Neroli

Ferrari je definitivno najpoznatiji parfem poznatog automobilskog proizvođala, a Bright Neroli je naša preporuka. Ako volite letnje, lagane i smirujuće arome, koje istovremeno deluju veoma snažno i muževno, onda je ovo parfem za vas.

Dostupan je u bočicama od 100ml i to po ceni od 80€.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group